Al 3-lea dosar penal pentru Liviu Dragnea. Președintele PSD este urmărit penal pentru fraudarea fondurilor europene

De astăzi, liderul PSD Liviu Dragnea este cercetat în al 3-lea dosar penal de către procurorii DNA. El este urmărit penal pentru 3 capete de acuzare: abuz în serviciu, constituire de grup infracțional organizat și fraudarea fondurilor europene.

Astfel, a venit momentul în care Liviu Dragnea este legat oficial de soarta și mai ales de succesul afacerilor companiei TelDrum din Alexandria, o firmă despre care s-a vorbit în ultimii ani că ar fi controlată din umbră de acest politician – suspiciune pe care Liviu Dragnea a respins-o categoric de fiecare dată.

De acum, însă, atât Liviu Dragnea cât și alți șefi din TelDrum, trebuie să dea socoteală pentru o fraudă de peste 20 de milioane de euro. Acesta ar fi prejudiciul în dosar.

Mai trebuie spus faptul că președintele PSD a fost așteptat la DNA de zeci de susținători – senatori și deputați social-democrați, dar și un vicepremier – amintind astfel de un episod similar petrecut în urmă cu mai mulți ani, când partidul condus de Adrian Năstase l-a susținut pe deputatul Gabriel Bivolaru, acuzat de mai multe infracțiuni.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.