Albanezi prinsi de politistii de frontiera dupa ce au intrat ilegal in Romania, din Serbia

Dosare penale pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru patru cetățeni albanezi, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Lunga din județul Timiș. Străinii sunt cercetați de polițiștii timișeni de frontieră după ce au fost prinși că au intrat ilegal din Serbia în România.

Cei patru au fost depistați duminică în timp ce se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre interiorul României. O patrulă a poliției de frontieră a fost trimisă pentru interceptarea lor, iar cei patru au fost duși la sediu pentru verificări.

„În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni albanezi, având vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos,pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind predate autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie”, transmit polițiștii de frontieră timișeni.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.