Albanezi si kosovari prinsi in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania

Dosare penale pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru doi albanezi și doi kosovari, în apropiere de Jimbolia. Aceștia sunt cercetați, după ce au fost prinși că au intrat ilegal în România. Cei patru le-au povestit polițiștilor că voiau să ajungă în țara noastră pentru a găsi un loc de muncă.

Migranții au fost descoperiți de polițiști în apropiere de Jimbolia, duminică dimineață. Mergeau pe jos dinspre Serbia spre România când au fost interceptați și duși la sediul poliției pentru verificări.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de doi bărbaţi din Albania și un bărbat și o femeie din Kosovo, având vârste cuprinse între 19 şi 47 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, cu intenţia de a ajunge în România, pentru a-și găsi de lucru. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane urmând să fie predate unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *