Alexandra Mazilu, la europenele sub 21 de ani

Lugojeanca Alexandra Mazilu (19 ani), de curând medaliată cu aur la Cupa Europeană de Judo, de la Cluj-Napoca, va participa cu lotul național al României la întrecerile pentru Campionatul European, ce vor avea loc între 10 și 16 septembrie.

Competiția, rezervată sportivilor sub 21 de ani, se va desfășura în Bulgaria, la Sofia.

“Alexandra va lupta pe tatami la categoria 78 kg. Ea este în ultimul an de juniori și își dorește să obțină o medalie europeană. În prezent este în pregătire centralizată la Poiana Brașov”, a punctat Dinel Ma­zilu, tatăl sportivei.

Mazilu a mai participat la edițiile Campionatului European de cadeți din 2014, 2015 și la ediția din 2016 pentru juniori.

Anul acesta s-a remarcat printr-o evoluție de excepție, reușind să câștige aurul la mai multe competiții de nivel înalt, naționale și internaționale.

Este vorba despre campionatul național de seniori, unde a luat al doilea aur consecutiv, campionatele naționale U 21 și U23, Balcaniada U21, unde a obținut cea de-a cincea medalie de aur, din carieră, la acest tip de competiție și Cupa Euro­pea­nă de la Cluj-Napoca.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.