Amant supărat, reținut de polițiști, după mai multe amenințări telefonice.

„Va fac felu’, va tai pe jumatate”, a amenințat un amant părăsit doi soti, de 37 și 39 de ani, dacă nu aveau să-i dea suma de 5000 de euro.

O familie din Timișoara a fost la un pas sa cada in capcana intinsa de escrocul cu mult tupeu, după ce femeia avusese in trecut o scurtă aventură cu acesta.

Individulul nu se impacase cu gandul că a fost părăsit de femeie si a decis sa se razbune. Aflase destule lucruri despre ea si stia ca cei doi soti nu stateau deloc rau financiar, asa ca a hotarat sa-si incerce norocul.

Bărbatul afirmase şi unor cunoştinţe, în mai multe rânduri, că are de gând să-i facă rău femeii, dacă nu se poate bucura el de ea.

Daca la inceput sotii s-au speriat, pana la urma nu s-au lasat intimidati si au cerut ajutorul polițiștilor.

Oamenii legii l-au retinut pe barbat, iar judecatorii l-au trimis in Arestul IPJ Timis pentru urmatoarele 30 de zile pentru santaj.

„In datele de 05.05.2018, 06.05.2018, 12.05.2018 si 17.05.2018, inculpatul le-a contactat telefonic pe persoanele vatamate, iar cu aceste ocazii le-a solicitat suma de 5.000 de euro, sub amenintarea ca „le va taia in jumatate” si „le va face felul”, daca nu ii vor inmana banii„, au precizat reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.