Amenzi usturatoare pentru taximetristi, dupa ce au protestat in fata casei primarului Robu

Polițiștii locali au sancționat zeci de taximetriști cu amenzi usturătoare. Acțiunea vine, oficial, în urma sesizărilor făcute de tineri la întâlnirea cu primarul Robu, dar, coincidență, și după ce taximetriștii au protestat zgomotos în fața casei edilului-șef al Timișoarei.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, agenții s-au autosesizat în urma sesizărilor făcute de tineri la întâlnirea cu primarul Nicolae Robu, și au început mai multe controale printre taximetriști

„Astfel, în urma controalelor efectuate în toate zonele Timișoarei au fost sancționați contravențional un număr de 38 conducători de taximetre cu amenzi de 14.460 lei pentru lipsa autorizației transport persoane, a verificării metrologice, a listei cu tarife, a ecusonului cu nume, fotografie, neeliberarea bonului fiscal, părăsirea autovehiculului în stație, mașini neîngrijite, lipsa instrucțiunilor pentru sesizări și reclamații, consum de tutun în autovehicule, oprire sau staționare neregulamentară. Astfel de acțiuni sunt desfășurate periodic”, au anunțat cei de la Poliția Locală.

Coincidență, anunțul Poliției Locale vine la nici 48 de ore de la conflictul dintre taximetriștii din Timișoara și șoferii UBER, încheiat cu un protest zgomotos al primilor în fața casei în care locuiește Nicolae Robu.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *