AMI, coregrafie sexy pentru noul single! A repetat 12 ore

AMI a reusit sa cucereasca piata muzicala din Romania cu hit-urile ei, piese cu mesaje sensibile si romantice. Pentru noul ei clip, artista a combinat muzica cu dansul. In doar 2 zile AMI a reusit sa invete o coregrafie dificila, cu miscari grele. Pentru videoclipul single-ului “Ma Omoara” artista a lucrat cu un coregraf profesionist.

„Cred ca dansul in sine este o arta, ceva profund, poate una dintre cele mai sincere forme de exprimare a felului in care simtim muzica. Am stiut mereu ca face parte din mine si, ca sa fiu sincera, mi-am dorit de foarte multa vreme sa ma pot exprima in acest mod. Dansul si muzica formeaza o pereche frumoasa iar “Ma omoara” este piesa care, daca nu ar fi avut dans, ar fi lasat muzica fara pereche”, spune AMI.

Dupa 12 ore petrecute in sala de repetitii, cateva vanatai si multa munca, AMI a reuseste sa le arate fanilor o noua latura a personalitatii ei artistice.

Artista, care a devenit cunoscuta datorita hit-ului “Trumpet Light”, va lansa in curand noua ei piesa, “Ma omoara”. AMI a reusit sa stranga pana acum, cu piesele ei, milioane de vizualizari pe youtube.

 

sursa: ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.