Angajari la Spitalul Judetean Timisoara; posturi de medici scoase la concurs

La Spitalul Județean Timișoara se fac angajări. Reprezentanții celui mai mare spital din vestul țării caută medicii pentru a-i angaja la Clinica ORL și la Cabinetul de Psihiatrie.

Reprezentantții Spitalului Județean din Timișoara organizează concurs pentru ocuparea a două posturi: un post de medic specialist în specialitatea otorinolaringologie, (specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor), la Secția clinică ORL și un post de medic specialist în specialitatea psihiatrie la Cabinetul de Psihiatrie din Ambulatoriul de specialitate pentru studenți.

Cei care doresc să participe la concurs pentru a ocupa aceste posturi trebuie să se înscrie la sediul Spitalului Județean din Timișoara și să plătească o taxă de 150 de lei, alături de prezentarea dosarului cu actele necesare. Doritorii mai au nouă zile pentru a se înscrie la concursul care se va organiza într-o perioadă de 31-90 de zile de la publicarea anunțului în „Viața Medicală”.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *