Angajari la Spitalul Judetean Timisoara. Sute de posturi scoase la concurs

Se fac angajări la Spitalul Județean Timișoara. Peste 300 de posturi sunt scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din Vestul țării. Se caută asistente medicale, infirmiere, brancardieri și îngrijitoare, dar și muncitori calificați sau șofer.

Peste 300 de posturi sunt scoase la concurs la Spitalul Județean Timișoara. Dosarele se pot depune până în 22 iunie, la sediul instituției. Se caută nu mai puțin de 107 îngrijitoare, 90 de infirmiere, 82 de asistente medicale și opt brancardieri. Angajările se fac pe perioadă nedeterminată. Se caută, de asemenea, și moașe. Este liber un post de moașă debutantă și unul pentru o angajată cu minim șase ani vechime. Se caută, de asemenea, muncitori calificați și există un post și pentru un șofer.

În data de 30 iunie are loc proba scrisă a concursului, iar în 11 iulie proba practică și interviul. Rezultatele finale se afișează în data de 12 iulie. Mai multe informații despre documentele necesare subiectele de concurs și posturile pentru care se fac angajări găsiți aici.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *