Angajati ai Ambulantei, batuti de romi, intr-o localitate din Banat

Au venit sa salveze vieti dar au fost calcati in picioare.Doi angajati ai Ambulantei din Otelu Rosu au fost batuti pana la lesin de membrii unui clan de romi.

Incidentul s-a petrecut duminica dimineata cand un apel la 112 a solicitat ajutor in zona Garii din localitatea Zavoi. Ambulanta a trimis de urgenta un echipaj de la Otelu Rosu. Politistii sustin ca din primele cercetari facute a rezultat faptul ca, la cateva momente dupa ce au inceput sa acorde unui ranit primul ajutor, atat soferul, cat si asistentul au fost luati la bataie.

Politistii au mai declarat ca soferul ambulantei a reusit sa scape din seria de pumni si picioare si a putut sa sune la 112 pentru a solicita ajutor. Oamenii legii din Otelu Rosu au trimis mai multe echipaje care sa restabileasca ordinea si linistea publica, pana la interventie insa asistentul a fost batut in interiorul autospecialei.

Cele doua victime, soferul si asistentul, au ajuns la spitalul din Caransebes fiind nevoie de internarea lor. Conducerea Serviciului de Ambulanta Caras-Severin a decis inlocuirea celor doi din schimb fiind solicitata prezenta la serviciu a altor angajati care erau liberi.

Cel mai grav este asistentul de pe ambulanta, care are cateva coaste rupte si acuza dureri la cap in urma loviturilor primite. Politistii au declarat ca au fost identificati o parte dintre autorii atacului asupra personalului medical, iar pe numele lor au fost deschise dosare penale.

sursa: caransebes.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.