Antrenorii Popa si Rosu, aproape sa se bata la finalul meciului dintre ACS Poli si UTA! VIDEO

Antrenorii Ionuț Popa și Laurențiu Roșu s-au certat ca la ușa cortului după meciul de baraj dintre ACS Poli Timișoara și UTA Arad, și-au adresat cuvinte grele și au fost la un pas să se bată. Cei doi au fost ținuți la depărtare unul de altul de mai mulți fotbaliști, iar doi paznici s-au interpus între tehnicienii înfierbântați. Vedeți imagini cu scandalul petrecut pe tunelul de acces spre vestiare.

Tensiunea meciului dintre ACS Poli Timișoara și UTA, desfășurat luni seara pe „Dan Păltinișanu”, le-a luat mințile antrenorilor celor două formații. Laurențiu Roșu și Ionuț Popa au avut, la final de partidă, discuții demne de un birt comunal, au fost la un pas să se bată și doar intervenția mai multor jucători și a unor paznici a evitat o încleștare fizică.

Scandalul a debutat imediat după meci, atunci când Roșu dădea declarații pentru televiziuni. Popa a venit pe tunelul spre vestiare, unde aveau loc declarațiile, iar aici apare prima nelămurire. Antrenorul UTA spune că Popa ar fi adresat amenințări și cuvinte jignitoare către el, tehnicianul timișorenilor spune că doar se certa cu conducerea clubului său pentru faptul că nu l-au recuzat pe arbitrul Găman. Iar de aici dialogul purtat între cei doi depășește limita bunului simț. Chiar dacă era în direct. „Respectați-ne”, spune Roșu, în timp ce Popa răspunde că nu are dispute cu el. Discuțiile se amplifică, iar antrenorul timișorean ripostează: „Ce tot vrei atâta? Păi te-am respectat, ce tot vrei. Răspunsul arădeanului: „Ce te rățoiești așa? Ce, cine te crezi, crezi că mi-e frică de tine sau ce? Ia uită-te la el! Incredibil, așa ceva”.

La scurt timp dialogul, dacă se poate numi așa, continuă, dar de această dată este aproape să devină unul fizic. Doar intervenția unor fotbaliști a reușit să îi țină la distanță pe cei doi, în timp ce Popa cere insistent ca Roșu să fie lăsat să ajungă la el pentru o întrecere care pe care.

Vedeți imaginile disputei dintre cei doi.

Video: Dani Amariei

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *