Apel disperat: “Nu folosiţi telefonul mobil când conduceţi. O să vă ucideţi sau o să omorâţi pe cineva!”

Poliţia engleză a dat publicităţii imagini, alături de un apel venit din partea unei familii ai cărei copii au murit întru-un cumplit accident, provocat de un șofer de TIR care butona telefonul mobil. “Nu folosiţi telefonul mobil când conduceţi! O să vă ucideţi sau o să omorâţi pe cineva! Durerea şi suferinţa prin care am trecut nu se pot măsura!”

Trei copii au murit, ucişi de un şoferul de TIR care asculta muzică şi butona telefonul. Mama a doi dintre ei a pierit şi ea în teribilul accident. Familia victimelor face acum un apel cutremurător către toţi şoferii de camioane.

Tragedia a avut loc în august 2016 pe o autostradă din Anglia, un camion intrând în plin într-o coloană de maşini oprită de un ambuteiaj. Mastodontul a zdrobit un autoturism în care călătoreau Tracy Houghton, în vârstă de 45 de ani, băieţii ei, Ethan (13 ani) şi Joshua (11 ani) şi fiica partenerului ei, Aimee, de 11 ani. Toţi patru au murit pe loc.

Şoferul polonez al camionului, Tomasz Kroker, 30 de ani, asculta muzică şi butona telefonul mobil, nefiind atent la trafic. O cameră de filmat din cabina autotrenului a surprins reacţia şoferului, în momentul în care a avut loc impactul.

Șoferul vinovat a fost judecat și condamnat la 10 ani de închisoare.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *