Apelul rudelor unui tanar decedat in noaptea de Revelion. Politia spune ca a fost sinucidere

Rudele unui tânăr de 18 ani care a murit în noaptea de Revelion cer ajutorul timișorenilor în speranța că vor stabili că acesta a fost lovit de mașină. Poliția susține, însă, că tânărul s-a sinucis.

Tânărul de 18 ani a fost inițial dat dispărut de fratele său, peste câteva ore el fiind găsit în fața unui bloc de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara.

Inițial, chiar și anchetatorii au crezut că a fost lovit de o mașină a cărui șofer a dispărut apoi de la fața locului. Însă, potrivit unor surse din cadrul anchetei, în urma necropsiei s-a stabilit că, din păcate, tânărul s-a sinucis aruncându-se de pe o macara.

Rudele acestuia refuză încă să creadă această ipoteză și au cerut ajutorul timișorenilor pentru a-l găsi pe șoferul care l-ar fi lovit.

„ACCIDENT auto MORTAL CU AUTOR NECUNOSCUT, CĂUTĂM AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE!! În noaptea de 31 decembrie 2017/1 ianuarie 2018, orele 22.00 -00.30 a fost accidentat mortal un tânăr de 18 ani pe strada Liviu Rebreanu nr. 177, în fața blocului nou construit (nume de șantier Canova), în stânga blocului aflându-se baza sportivă Spumotim, iar în dreapta blocului fiind centrul creștin Aletheia (în imediata apropiere a intersecției Rebreanu cu Sudului).

Autorul accidentului este NEIDENTIFICAT, ORICE INFORMAȚIE POATE AJUTA!!! DACĂ CINEVA A VĂZUT ORICE SUSPECT (în special cei din zonă) ESTE RUGAT SĂ NE CONTACTEZE la nr de tel: 0722.935.137, 0720.403.183, Facebook: ALEX SURNIC”, a scris pe Facebook fratele tânărului decedat.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *