Aproape 90 de profesori din Timis vor sa fie directori de scoli. Incepe concursul

Va avea loc un nou concurs pentru cei care vor să fie directori de școli. Profesorii s-au înscris deja pentru mai multe posturi de conducere la școlile din județ. Sunt vacante aproape 150 de posturi de directori și directori adjuncți în școlile din Timiș. Nu toate aceste posturi au însă și… candidați.

Conform Inspectoratului Școlar Județean Timiș sunt vacante 147 de funcții de conducere în școli. Înscrierile pentru concurs s-au finalizat în 6 iulie, iar pentru a ocupa o funcție de conducere în școlile din Timiș s-au înscris 87 de profesori. Aceștia candidează pe 78 de posturi.

Examenul scris al concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere în școli are loc în 17 iulie. Această probă este urmată de probele de interviu și evaluare a CV-ului: 19 – 21 iulie.

Funcții vacante de conducere sunt, printre altele, la unități de învățământ speciale (trei la număr), 12 la grădinițe, 62 în școli gimnaziale din mediul rural și 20 din mediul urban. Liceele din Timișoara au nevoie de 17 directori și 16 directori adjuncți.

În data de 13 iulie, Inspectoratul Școlar Timiș va face publică lista finală cu candidații înscriși la concurs, după verificarea dosarelor și completarea lor, acolo unde este cazul.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *