Argentinianul Ruben Ramos, câștigător al Cupei Max Ausnit la ciclism, ediția 2017

Ciclistul argentinian Ruben Ramos a trecut primul linia de sosire la categoria profesioniști – proba de fond a Cupei Max Ausnit. Proba de 117 km și cu diferență de nivel de peste 1.000 metri a revenit lui Ramos cu timpul de 2 ore, 52 de minute și 20 de secunde, urmat la două secunde de Serghei Grecin din Ucraina și de Nicolae Tawovițchi din Republica Moldova.

Întrecerile au avut loc în Lugoj și împrejurimi.

După ce anii trecuți proba a fost dominată de sportivele din Ungaria, la feminin – categoria profesioniști podiumul a fost exclusiv românesc: locul 1 – Ana Maria Coteasă (Steaua București), locul 2 – Miriam Stan (CS Otopeni) și locul 3 – Andreea Ionescu (CS Olimpia București).

”Dacă la prima probă erau înscriși 536 de sportivi, a doua zi am avut un total de 561 de concurenți, iar numărul țărilor participante a crescut la 11. Doar aceste cifre arată marele interes al rutierilor amatori și profesioniști pentru această cupă”, ne-a declarat Alex Popa, din partea clubului organizator ACS Dumbrăvița.

„Redeşteptarea”, Nova FM şi Ten TV Lugoj au fost parteneri media ai evenimentului, iar sponsor principal, firma AOL – Ausnit, Olariu şi Asociaţii. Premiile totale au fost în valoare de 10.000 de euro.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *