Arii din opere, duete şi canţonete pe scena Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu”

Concert de arii, duete și can­țo­nete pe scena Teatrului Mu­nicipal din Lugoj!

Prin­tre protagoniști, se numără și muzicieni din Lugoj, precum baritonul Dan Patacă sau tânăra pianistă Amalia Lina. Spectacolul va avea loc în data de 7 martie 2017, de la ora 19.

Vor evolua artiști din ca­drul Operei Naționale Ro­mâ­ne din Timișoara: Cris­ti­na Vlaicu – soprană, Ga­briella Varvari –  me­z­zo­soprană, Cristian Bălășescu – tenor, Dan Patacă – bariton și George Proca – bariton.

Prezentator este baritonul Cristian Rudic. În program: Barkola – Povestirile lui Hoffman, aria Adelei – Liliacul, Voievodul Tiganilor, Duet – Don Giovanni, Contesa Maritza, Toreador – Carmen, Chanson Boheme – Carmen

”Orice prilej de întâlnire cu maeștrii ai Operei Na­țio­nale Române din Timișoara este un prilej de bucurie. I­naugurăm sezonul de pri­mă­vară cu acest concert de arii, duete și canțonete care are ca protagoniști artiști care au venit deseori la Lugoj, cum ar fi soprana Cristina Vlaicu sau mezzosoprana Gabriella Varvari, care, în ciuda ti­ne­re­ței sale – a debutat în 2012 pe scena operei timișorene, a jucat în multe roluri importante, inclusiv cel titular din Carmen de Bizet. Baritonul Dan Patacă, lugojeanul nostru, este deja un nume de re­ferință al Operei timișorene, ca și tenorul Cristian Bălă­șescu, ambii cunoscuți pe plan național și in­ter­na­țio­nal”, a declarat profesoara Simona Avram, promotor cultural al spec­tacolului.

În deschiderea concertului va avea loc un recital Wol­fgang Amadeus Mozart sus­ținut de Amalia Lina, pian, Francesca Moldovan, vioară și Andreea Petria – violă.
Biletele se găsesc la Agenția Teatrului.

Prețul biletelor este de 30 de lei. Elevii, studenții și pensionarii au o reducere de 50%.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *