Asistentă bătută de romi, în fața Spitalului Județean Timișoara

Incident violent, duminică seara, în fața Spitalului Județean din Timișoara. O asistentă de 28 de ani, care se pregătea să intre în tură la Unitatea de Primiri Urgențe a fost bătută cu sălbăticie de un grup de romi. Polițiștii au fost chemați la fața locului, dar nu au mai reușit să prindă agresorii.

Din primele informații, asistenta medicală venea de acasă cu mașina, iar în fața Spitalului Județean din Timișoara un copil de etnie romă i-a sărit în fața mașinii. Femeia a reușit să evite accidentul și s-a dat jos pentru a se asigura că micuțul este bine. În momentul următor, rudele copilului au tăbărât pe ea și au lovit-o cu pumnii în față, au tras-o de păr și au trântit-o pe jos. Potrivit unor surse, femeia abia a reușit să scape din mâinile agresorilor și a ajuns în grija colegilor ei de la Unitatea de Primiri Urgențe. Starea ei este stabilă, însă este în stare de șoc și s-ar putea să aibă nevoie și de intervenție chirurgicală la Clinica de Maxilo-Faciale.

Polițiștii au fost chemați de urgență la fața locului și au intervenit cu trei echipaje, însă, până la sosirea lor agresorii, care fac parte dintr-un grup ce aștepta în fața spitalului, așa cum este obiceiul acestei etnii atunci când un membru al familiei este internat, s-au făcut nevăzuți.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *