Atac armat într-un club de studenţi din California. Mai multe persoane au fost împușcate!

Atac armat comis joi într-un bar din oraşul Thousands Oaks, în statul american California.

Sunt 12 morţi în urma atacului. Autorităţile americane au informat că suspectul în cazul atacului armat dintr-un bar din California a murit. Până în acest moment sunt 12 morţi, inclusiv atacatorul şi unul dintre paznicii de la intrarea în bar.

Conform presei, în interiorul barului se aflau cel puţin 200 de persoane care participau la o seară de muzică country. Imaginile difuzate la televiziunile locale arată persoane transportate aparent cu răni de la gloanţe.

Zeci de persoane au fost împuşcate în  barul din Thousands Oaks. Poliţia a fost chemată la Borderline Bar & Grill la ora locală 23:30

Potrivit The Independent, atacatorul a folosit, cel mai probabil, grenade de fum înainte de a deschide focul la Borderline Bar și Grill, la nord de Los Angeles.

Conform rapoartelor, un atacator a împuşcat un gardian de la intrarea din bar pentru ca apoi să pătrundă înăuntru şi să arunce cu „grenade de fum peste tot”.

O casieriţă s-ar afla printre cei răniţi, după ce bărbatul, descris ca având barbă şi purtând ochelari şi o pălărie, a început să tragă.

Departamentul de pompieri a informat că are loc un incident armat şi a avertizat publicul să stea departe de zonă, precizând că există mai mulţi răniţi.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.