Atac în stil mafiot la Paris: doi români se zbat între viaţă şi moarte

Doi români se zbat între viaţă şi moarte după un atac în stil mafiot ce a avut loc lângă Paris. Un restaurant românesc plin cu clienţi a fost incendiat de persoane necunoscute, iar 12 oameni au fost răniţi în urma incidentului.

Atacul a avut loc în timp ce în local se aflau zeci de clienţi. Cotidianul Le Parisien scrie că trei bărbaţi cu cagule au intrat în restaurantul românesc şi au folosit gaze lacrimogene, apoi au stropit mobila şi chiar unii clienţi cu benzină. Agresorii au incendiat totul şi apoi au fugit.

Bilanţul victimelor este de două persoane în stare gravă, transportate la spitalul din Saint Denis, şi de 10 persoane rănite uşor, printre care şi şase poliţişti.

Trei din cei 12 răniţi sunt de naţionalitate română. Ancheta a fost preluată de poliţia locală, care a anunţat că a arestat o persoană în acest caz.

Motivele atacului nu sunt cunoscute, dar printre posibilităţi se află aceea a unui atac rasist. Comunitatea românească din Paris vorbeşte şi despre o agresiune a traficanţilor de droguri care ar fi fost refuzaţi de patronul restaurantului.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *