Atacatorul taximetristului din Timisoara a fost arestat preventiv

Mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Asta a primit gorjeanul în vârstă de 22 de ani care a vrut, în weekend, să ucidă un taximetrist la Timișoara, doar pentru a vedea cum este. Tânărul este cercetat pentru tentativă de omor, dar și pentru tâlhărie.

Tânărul de 22 de ani, din județul Gorj, a fost prins sâmbătă noapte. El a urcat într-un taxi în centrul Timișoarei și i-a cerut șoferului să îl ducă în cartierul Prințul Turcesc. Pe drum, însă, l-a rugat să tragă pe dreapta și, cu un cuțit, l-a înjunghiat în gât și în spate. Victima a reușit să opună rezistență, iar agresorul a furat tableta taximetristului din autoturism și a fugit.

A fost în cele din urmă prins, în timp ce se ascundea sub o mașină, la câteva străzi distanță. Le-a povestit polițiștilor în timpul audierilor că își dorea să vadă cum este să omori un om și că tableta a furat-o pentru că era la îndemână.

Bărbatul fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică seară a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Tânărul de 22 de ani este cercetat acum pentru tentativă de omor și tâlhărie.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *