ATENTIE LA ESCROCI! O pensionară a rămas fără 4000 de euro.

Desi a fost si este mereu mediatizata, desi politia a atras in nenumarate ori atentia,  “metoda ACCIDENTUL” face in continuare victime, mai ales in randul persoanelor varstnice.

O batrana din Hunedoara a ramas fara o suma importanta de bani in urma unui apel telefonic. Femeia, care nu auzea bine a cazut usor in plasa escrocilor.

La celalalt capat al firului, o femeie cu o voce plansa s-a recomandat a fi chiar fiica batranei. I-a spus la repezeala ca a avut impreuna cu sotul un teribil accident de circulatie, barbatul fiind in stare foarte grava, intr-un spital din Bucuresti, pregatit de operatie. Dupa ce i-a zis plangand ca are mare nevoie de bani, i l-a dat la telefon pe un ‘medic’. Acesta s-a recomandat a fi ‘doctorul Ionescu’ si i-a comunicat pensionarei ca va trimite o ‘delegata de la Casa de Pensii’ sa ia banii de la ea.

In urma apelului, femeia a strans toti banii pe care-i avea in casa, respectiv 4000 de euro.  A coborat in fata blocului, unde s-a intalnit cu asa zisa delegata, careia i-a inmanat plicul cu bani. Revenind in locuinta, a luat legatura telefonic cu fiica sa si abia atunci si-a dat seama ca a fost inselata, motiv pentru care a depus plangere penala”, au informat pentru zhd.ro reprezentantii IPJ Hunedoara.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *