Atenție; restrictii de circulatie în Serbia, din cauza vremii!

Anunt important al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

Au fost impuse restrictii de circulatie in tara vecina Serbia, intrucat si acolo ninsorile, viscolul si temperaturile scazute fac ravagii.

Avand in vedere conditiile meteorologice din Serbia, in aceasta dimineata, autoritatile de frontiera ale statului vecin au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, prin intermediul Centrului Comun de Contact romano-sarb Portile de Fier I, despre faptul ca traficul in Punctele de Trecere a Frontierei PF I si PF II este deschis circulaţiei doar pentru autoturisme si microbuze (max 3,5 tone). Autoritatile de frontiera sarbe nu permit intrarea in Serbia a mijloacelor de transport marfa, indiferent de gabarit, intrucat in zonele Kladovo si Negotin s-a instituit masura interdictiei de circulatie pe drumurile publice. Autovehiculele de peste 3,5 tone care tranziteaza P.T.F. Portile de Fier I si P.T.F. Portile de Fier II sunt indrumate in parcarile din proximitatea punctului de frontiera„, transmit reprezentantii Politiei de Frontiera.

Politistii recomanda soferilor sa consulte aplicatia „Trafic Online” disponibila pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de asteptare sunt actualizaţi in timp real, fapt ce ajuta utilizatorul sa-si reconfigureze traseul catre un punct de frontiera ce inregistreaza valori de trafic scazute.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *