Atentie soferi! Benzinariile OMV nu vor putea emite roviniete si taxe de pod de sambata, ora 20:00, pana duminica, ora 8:00

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat, vineri, ca firma OMV Petrom Marketing, care opereaza benzinariile sub sigla OMV Petrom si OMV, va efectua lucrari de mentenanta la sistemul informatic de sambata, ora 20:00, pana duminica, ora 8:00, perioada in care nu vor putea fi emise roviniete si taxe de pod (peaj).

”Incasarea tarifului de utilizare, a tarifului de trecere, emiterea rovinietelor si a peajului in punctele de lucru ale acesteia nu va fi posibila de sambata, ora 20:00, pana duminica, ora 8:00”, arata un comunicat al CNAIR, potrivit News.ro.

Unde se poate plati rovinieta in weekend

Utilizatorii pot plati rovinieta si peajul la punctele de acces ale celorlalti distribuitori autorizati: Automobil Clubul Roman, Medina Trans Spedition, Peter SM 2012, Posta Romana, Serlid, MOL Retail Comert, MOL Romania Petroleum Products, Rompetrol Downstream, SOCAR Petroleum, Scala Assistance, UNTRR, CNAIR si Lukoil.

Oficialii CNAIR precizeaza ca achitarea rovinietei si a peajului se poate realiza si prin intermediul portalului CNAIR, erovinieta.ro, portal pe care utilizatorii au posibilitatea de a verifica valabilitatea rovinietei, de a verifica achitarea peajului si a numarului de treceri efectuate prin sectiunea statiei de taxare de la Fetesti pe benzile marcate e-tarif.

sursa: wall-street.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *