Atentie, soferi; se RIDICA iarasi masinile la Timisoara, insa, dupa noi reguli

Daca ti-ai lasat masina in loc interzis ori pe trotuare, sunt mari sanse sa nu o mai gasesti unde-ai parcat-o. Consilierii locali au votat noi reguli pentru soferii nepasatori la Timisoara.

Timisorenii care isi parcheaza masinile neregulamentar sau care doar stationeaza in locuri nepermise, dar si cei care si-au abandonat autoturismele pe domeniul public, se pot trezi fara ele.

Societatea Drumuri Municipale a fost mandatata de consilierii locali sa ridice toate aceste masini, insa trebuie sa o faca si dupa cateva reguli noi.

SDM-ul poate ridica masinile parcate la voia intamplarii 24 de ore din 24, insa proprietarii isi pot recupera masina de unde a fost dusa tot pe baza unui program non stop.

Societatea Drumuri Municipale are obligatia sa urce autoturismul pe o platforma pentru transport, iar in cazul in care in autovehicul se afla o persoana, ridicarea nu mai are loc.

O alta situatie in care autovehicolul ramane pe loc este cea in care proprietarul apare la fata locului, dar acesta trebuie sa accepte sa plateasca suma pentru operatiunea de ridicare.

Tot SDM-ul se va ocupa si de ridicarea masinilor care blocheaza diferite lucrari care urmeaza sa fie facute in zonele din oras.

Timisorenii vor trebui sa achite 150 de lei pentru ridicarea masinii, in timp ce suma pentru relocare se va dubla, 300 de lei.

Daca masina unui timisorean blocheaza o lucrare de infrastructura din oras, iar SDM-ul este chemata sa o ridice, firma care a solicitat ridicarea este cea care va plati relocarea, in urma unui acord cu societatea primariei.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.