Atleta Miruna Pricop; titlu național la probe combinate. A doborât recordul CSŞ Lugoj la cadete

Sportiva Miruna Pricop (15 ani) legitimată la secţia de atletism a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj a reuşit o performanţă de excepţie în cadrul finalei naţionale de pentatlon pentru juniori II (cadeţi), ce a avut  loc joi şi vineri, 8-9 martie, la Bucureşti.

Competiţia rezervată atleţilor de la nivelurile seniori, tineret, juniori I, II, III s-a desfăşurat în Sala de atletism “Lia Manoliu”.

Lugojeanca, pregătită de profesorul Adrian Vrudnik, a confirmat că locul întâi obţinut în etapa de calificare, la începutul acestui an, nu a fost întâmplătoare, reuşind, chiar în finală să-şi îmbunătăţească timpii la probele de concurs.

Punctajul general realizat a clasat-o pe primul loc, poziţie ce i-a adus atletei de pe Timiş medalia de aur şi titlul de campioană naţională.

“A fost o evoluţie foarte bună a sportivei noastre, care a reuşit să depăşească atlete de mare valoare şi cu un an mai mari. Miruna a realizat cinci recorduri personale cu 9,88 secunde la 60 de m garduri, 1,54 m la săritura în înălţime, 5,20 m la săritura în lungime, 10,66 m la aruncarea greutăţii şi 3239 de puncte în clasamentul general. Felicitări pentru aceste rezultate! Punctajul totalul obţinut de Pricop este un nou record al CSŞ Lugoj, mai mare cu un punct faţă de performanţa Dianei Puşcaşu din 2015, care a fost, de asemenea, campioană naţională la pentatlon”, a explicat antrenorul Adrian Vrudnik.

În clasamentul final Miruna Pricop (n. 2002), elevă în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu” din Lugoj a fost urmată de Maria Timofei (n.2001) de la LPS Constanţa-CS Farul Constanţa cu 3225 p., locul II, Carmen Diac (n. 2001) de la CSŞ Bacău-SCM Bacău cu 3171 p., locul III, Ema Matyus (n. 2001) de la CSM Baia Mare cu 3069 p., locul IV, Alexandra Dumitraşcu (n. 2001) de la CSA Steaua Bucureşti cu 2932 p., locul V şi Antonia Kinczel (n.2001) de la Liceul Teoretic Carei cu 2417 p., locul VI.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *