Au fost afisate rezultatele finale de la BAC, dupa contestatii. HARTA interactiva

REZULTATE FINALE BAC 2017 EDU.RO. Rezultatele examenului de Bacalaureat, dupa solutionarea celor 42.215 contestatii depuse de candidati la probele scrise au fost afisate.

REZULTATE FINALE BAC 2017 EDU.RO UPDATE luni 10 iulie Ministerul Educatiei a anuntat rezultatele finale ale examenului national de bacalaureat, dupa contestatii.

REZULTATE FINALE BAC 2017 EDU.RO pe toate judetele. Pentru a le consulta, click AICI .

Dupa afisarea primelor rezultate la bacalaureat au fost depuse 42.215 contestatii, cele mai multe, adica 15,49%, fiind la proba de Limba si literatura romana, potrivit datelor centralizate la Ministerul Educatiei Nationale.

Numarul mediilor de 10 la bacalaureat a ajuns la 126, potrivit rezultatelor finale ale examenului, publicate luni de Ministerul Educatiei.

Inainte de solutionarea contestatiilor, la nivel national au existat 97 de medii de 10, iar dupa solutionarea contestatiilor numarul mediiilor de 10 a ajuns la 126.

Candidatii care nu au promovat prima sesiune sau care nu s-au prezentat la bacalaureat mai au o sansa in a doua sesiune, organizata in intervalul 21-31 august.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.