Erau la plimbare și au văzut că ceva SE ZBĂTEA ÎN APĂ. Câinele a sărit rapid, și l-a SCOS CU DINȚII din lac!

Totul s-a petrecut în Moama, New South Wales, Australia. Aici un câine s-a grăbit să intre rapid în râul Murray. El este un câine de familie, ieșise cu stăpânii lui la o zi în natură, dar aceasta se va dovedi a fi una tragică.

 

 

O femeie în vârstă de 27 de ani și-a adus copiii în vârstă de 5 și 9 ani pe malul lacului cu o intenție îngrozitoare: ,,Trebuie să îmi înec copiii”, a spus femeia prietenilor ei înainte de a călători cu cei doi copii spre lac.

Mama a ținut capul celui mai mic copil sub apă, apoi, când era prea târziu, i-a dat drumul iar corpul lui a început să plutească în larg. Din păcate, micutul a murit iar trupul lui neînsuflețit a fost recuperat.

 

 

 

Celălalt copil a fost însă salvat de către pitbullul familist. Pentru a-l recupera pe copil, câinele a fost nevoit să îl muște pentru a-l putea apuca mai bine și pentru a-l trage afară din apă.

Din păcate, acest mic amănunt i-a făcut pe reprezentanții autorităților să dorească să îl eutanasieze pe sărmanul animal-erou. Însă nu au mai reușit să o facă fiindcă o petiție online semnată de peste 50.000 de oameni l-a salvat în ultimul moment. Câinele a fost salvat.

Iată ce se spunea în petiție: ,,Buddy, cățelul, a reacționat și a încercat să-i salveze pe băieți, dar făcând asta el l-a mușcat pe cel mare. Din păcate pe cel mic nu a reușit să îl mai slaveze, în schimb a mușcat-o bine pe mamă”.


sursa: rol.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *