Aura Twarowska, invitat special la aniversarea Bega Blues Band

Vocea de operă se combină foarte bine cu sonorităţile muzicii de jazz. O dovedeşte foarte bine mezzosoprana Aura Avram Twarowska, prin colaborarea sa de cursă lungă cu renumita trupă de jazz Bega Blues Band.

Vineri, 7 septembrie, de la ora 19, la Sala Capitol sau în aer liber, dacă vremea o permite, va avea concertul simfonic aniversar al celor de la Bega Blues Band, care sărbătoresc 35 de ani de la înfiinţare, o performanţă rară nu numai pe plan naţional, ci şi internaţional. Trupa de jazz fanion a Banatu­lui va susţine cu acest prilej un spectacol alături de Filarmonica Banatul din Timişoara (dirijor: Peter Oschanitzky).

Invitați speciali sunt: Aura Twarowska – mezzosoprană, Bogy Nagy – voce și muzicuță, Gyarfas Istvan – ghitară şi Liviu Butoi – saxofon.

Evenimentul este o reedi­tare a aniversării care a avut loc acum cinci ani. Atunci, BBB sărbătorea trei decenii de existenţă tot alături de Filarminica Banatul, cu vocea impresionantă a Aurei Twa­rowska interpretând un ”Summertime” de neuitat.

La acea oră, BBB s-a pre­zentat în formula de zile mari: Johnny Bota (bass), iniţiator al întregului eveniment, Lică Dolga (tobe), Toni Kuhn (claviaturi), solista Maria Chioran, Lucian Nagy (saxofon), Dan Bozo Mitrofan (chitară) şi trom­petistul Ştefan Olariu.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.