Autoturism Jaguar in flacari, la iesirea din Timisoara. VIDEO

Un barbat a sunat la 112, anuntand ca la iesirea din Timisoara, spre localitatea Parta, pe marginea soselei o masina a luat foc, si nimeni nu se afla in vecinatate. Omul s-a temut ca nu cumva in autoturism sa fie raniti ce ar putea arde de vii.

Imediat la fata locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, politie si ambulanta.

Pompierii au stins valvataia, insa din autoturismul Jaguar, n-au mai putut salva mare lucru. Odata oprit focul, salvatorii au cercetat autoturismul si au rasuflat usurati cand au vazut ca nu fusese nimeni prins captiv in caroseria cuprinsa de flacari.

Jaguarul fusese implicat intr-un accident rutier cu 4 ore inainte de izbucnirea incendiului. Miercuri seara, in jurul orei 20.00, soferul sau a pierdut controlul volanului, autoturismul a derapat, a iesit de pe sosea si s-a rasturnat pe marginea drumului.

Conducatorul auto a iesit teafar si nevatamat din masina si a mers la Postul de Politie Parta sa anunte accidentul, dat fiind faptul ca acesta fusese fara victime.

Politistii au consemnat producerea evenimentului rutier, insa Jaguarul a ramas pe marginea soselei, intrucat proprietarul n-a facut rapid rost de o platforma ca sa il duca de acolo in service.

La un moment dat, cel mai probabil, din pricina unui scurtcircuit, masina a luat foc, iar trecatorul a dat alarma.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *