Autoturism lovit de tren, in Timis

Incident feroviar azi, în județul Timiş. Partea frontală a unui autoturism a fost avariată, după un incident care a avut loc astăzi la trecerea de cale ferată dintre Teremia Mare şi Comloşu Mare, în care au fost implicate mai multe persoane.

Din fericire, deşi maşina a fost avariată serios, cei doi aflaţi în interiorul maşinii au scăpat fără nicio vânătaie, la fel ca celelalte patru persoane aflate în tren.

S-a intervenit din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare pentru asigurarea măsurilor PSI cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, patru subofiţeri şi un ofiţer. „Un bărbat de 23 de ani a condus un autovehicul pe DN 59C, dinspre Jimbolia înspre Sânnicolau Mare, iar la intersecţia cu trecerea la nivel de cale ferată nu a respectat semnificaţia indicatorului stop, fiind acroşat de trenul regiotrans care circula pe ruta Timişoara – Nerău.

Accidentul nu a fost soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Florina Dragomir, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

sursa: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *