Avalanşa din Italia; o româncă şi cei doi copii ai ei sunt prinşi sub dărâmături (imagini de la locul dezastrului)

Italia a fost din nou lovită de o adevărată tragedie. Hotelul Rigopiano din regiunea Abruzzo a fost devastat de o avalanșă din cauza cutremurelor care au avut loc în Italia miercuri.

Un italian de 38 de ani, Giampiero Parete, a scăpat cu viață din avalanșa violentă și a fost internat la spital la terapie intensivă. Bărbatul a reușit să scape pentru că a ieșit din hotel ca să ia ceva din mașină. Cu toate că greul a trecut, acesta nu poate sta liniștit fiindcă soția sa, de origine română, și cei doi copii ai săi, o fată și un băiat, sunt prinși sub dărâmăturile hotelului, potrivit Libertatea.

„Soția și cei doi copii ai mei sunt sub dărâmături. A venit avalanșa și totul a fost acoperit de zăpadă, însă am reușit să ies. Mașina nu a fost îngropată sub nămeți, așa că am așteptat sosirea echipelor de salvare”, susține disperat bărbatul.

Echipele de intervenție au ajuns cu greu în zona respectivă din cauza condițiilor meteo și a drumurilor blocate din cauza zăpezii. Echipele de salvare susțin că înăuntrul hotelului sunt blocați cel puțin 30 de oameni, iar situația nu e deloc sub control fiindcă nimeni nu strigă după ajutor.

„Avalanșa a fost imensă. În hotel sunt prinși 30 de oameni”, a spus unul dintre salvatori.

 

sursa: b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.