Aventură, biciclete şi muzică la Nădrag, la sfârșit de săptămână

Localitatea Nădrag găzduiește la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 18 și 19 august o serie de manifestări cultural – sportive. Prima, care se adresează pasionaților de mountain bike, va avea loc sâmbătă, de la ora 12 și este organizată de Clubul Bănăţean de Turism Timișoara, prin Departamentul de ciclism „Timisiensis Bikers” și Primăria Nădrag.

Înscrierile se pot face fie online, pe site-ul timisiensisbikers sau la faţa locului.

Va fi un concurs de tip Cross-Country al cărui tra­seu are o lungime de peste 30 de kilometri și o diferență de nivel de aproximativ 830 m.

Parcul de aventură, deschis doar în zilele de duminică, între orele 9 – 17, va fi deschis de această dată și sâmbătă, în același interval orar, datorită numărului mare de turiști care vor ajunge în frumoasa localitate.

Duminică, 19 august, de la orele 19, administrația locală va organiza și tradițio­na­la sărbătoare “Zilele Pa­de­șu­lui”, în perimetrul Parcului Central.

Spectacolul folcloric va fi susținut de îndrăgitele interprete Maria Didraga, Maria Hurduzeu și Alina Trastău. De la orele 23, va fi un concert susținut de formația Daggo Project.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.