Banateanul Flaviu Cernescu – jonglerii in varful celui mai inalt cos de fum din Europa! VIDEO

Flaviu Cernescu nu se lasă. Bănățeanul care se hrănește zi de zi cu aventură a urcat pe cel mai înalt coș de fum din Europa. Coșul de fum are 365 de metri și se află în Slovenia. Aventura a fost filmată!

De data aceasta, turnul pe care a urcat Flaviu Cernescu nu este din România, ci din Slovenia. A urcat împreună cu prietena lui – Ena. A fost o urcare în care au vrut să prindă apusul „sus”, în vârful coșului. Au reușit! Turnul are 365 de metri, este în Slovenia și este scos din uz. Este cel mai înalt coș de fum din Europa.

Aventura a avut loc recent și o puteți vedea în video-ul atașat articolului.

„Eram într-un concurs contra cronometru cu apusul. Doream să prindem apusul. Când eram pe coronament chiar apunea soarele. O oră ne-a luat urcarea. Am urcat pe interior, o treime, iar restul de 200 și ceva de metri pe exterior”, a spus Flaviu.

Au traversat coronamentul, au jonglat chiar acolo în vârf și au „evadat”. „Evadarea” de pe coș nu o puteți vedea în materialul filmat, nu a fost înregistrată, dar a fost una spectaculoasă.

Coronamentul celui mai înalt coș de fum din Europa este de „două laturi de palmă” – aproximativ 40 de centimetri. Acolo, Flaviu și Ena au văzut apusul, au jonglat și au admirat peisajul. Nu se opresc aici…

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *