Bandă de escroci care actioneaza in Banat; cum păcălesc oamenii. VIDEO

Politistii din Banat incearca sa dea de urma unei bande de escroci care dau lovitura dupa lovitura.

Acestia actioneaza mai ales in piete, in zone aglomerate, in care isi pot pune in aplicare metoda. Una veche, simpla si eficienta.

Ultima lovitura au dat-o in Piata Gugulanilor din Caransebs, noteaza caransebes.ro.

Primaria din oras a primit imagini cu cei 4 indivizi chiar in timpul unei inselatorii si le-au oferit Politiei.

Oamenii legii cer si ajutorul cetatenilor in speranta ca vor pune mana cat mai grabnic pe escroci.

Reprezentantii Primariei Caransebes explica modul de operare:

“Unul din cei patru, in varsta de aproximativ 35 de ani, a cumparat o punga cu sapte oua de la producatoarea de branzeturi din Ilova si i-a dat o bancnota de 100 de lei. In acelasi timp, complicele primului individ, cu varsta in jur de 45 de ani, dupa spusele producatoarei, aflat langa acesta, impreuna cu ceilalti doi escroci, i-a cerut femeii sa-i dea o bucatica de branza, intinzandu-i acesteia tot o bancnota de 100 de lei. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale Serviciului Public Piata Gugulanilor se observa cum producatoarea din Ilova ii da restul de la 100 de lei primului escroc, pentru cele 7 oua, acesta ia restul si rupe cu gura un colt al unei bancnote de 10 lei primita rest, dupa care se intoarce si-i spune femeii sa i-o schimbe, in incercarea reusita de a-i distrage acesteia atentia. In timpul acesta, cel de-al doilea escroc, aproape mascat de ceilalti doi complici mai in varsta, baga inapoi in buzunar bancnota de 100 de lei pe care i-o intinsese ilovencei pentru branza, aceasta ii da branza, iar escrocul ii spune sa-i dea restul de la bancnota pe care i-ar fi dat-o. Femeia isi da seama ca ceva nu e-n regula, ii spune individului ca nu i-a dat bancnota, acesta ii spune contrariul, insa intervine in discutie al treilea escroc care-i explica femeii ca a vazut cand ea a luat hartia de 100 de lei de la cel care cumparase o bucatica de branza. Femeia ii da, in aceste conditii, restul de 90 de lei, dupa care cei patru escroci dispar foarte rapid”, a precizat Primaria Caransebes intr-un anunt pe Facebook.

Oricine poate oferi informatii despre escroci e rugat sa sune la 112.

Escroci Piața Gugulanilor 2

Escroci Piața Gugulanilor 2Mod de operareUnul din cei patru, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a cumpărat o pungă cu șapte ouă de la producătoarea de brânzeturi din Ilova și i-a dat o bancnotă de 100 de lei. În același timp, complicele primului individ, cu vârsta în jur de 45 de ani după spusele producătoarei, aflat lângă acesta alături de ceilalți doi escroci, i-a cerut femeii să-i dea o bucățică de brânză, întinzându-i acesteia tot o bancnotă de 100 de lei. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale Serviciului Public Piața Gugulanilor se observă cum producătoarea din Ilova îi dă restul de la 100 de lei primului escroc, pentru cele 7 ouă, acesta ia restul și rupe cu gura un colț al unei bancnote de 10 lei primită rest, după care se întoarce și-i spune femeii să i-o schimbe, în încercarea reușită de a-i distrage acesteia atenția. În timpul acesta, cel de-al doilea escroc, aproape mascat de ceilalți doi complici mai în vârstă, bagă înapoi în buzunar bancnota de 100 de lei pe care i-o întinsese ilovencei pentru brânză, aceasta îi dă brânza, iar escrocul îi spune să-i dea restul de la bancnota pe care i-ar fi dat-o. Femeia își dă seama că ceva nu e-n regulă, îi spune individului că nu i-a dat bancnota, acesta îi spune contrariul, însă intervine în discuție al treilea escroc care-i spune producătoarei de brânzeturi că a văzut când ea a luat hârtia de 100 de lei de la cel care cumpărase o bucățică de brânză. Femeia îi dă, în aceste condiții, restul de 90 de lei, după care cei patru escroci dispar foarte rapid.

Posted by Primaria Caransebes on 12 Februarie 2018

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.