Bărbat accidentat mortal pe trecerea de pietoni. A fost proiectat la 30 de metri.

Un bărbat de 43 de ani a murit după ce a fost lovit violent de un autoturism pe o trecere de pietoni situată în faţa unei şcoli din centrul oraşului Arad,  fiind proiectat la o distanţă de aproximativ 30 de metri pe drum.

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopţii, pe Calea Iuliu Maniu, pe trecerea de pietoni din faţa Colegiului Naţional de Informativă.

Bărbatul traversa regulamentar strada, însă un şofer nu i-a acordat prioritate şi l-a izbit violent, proiectând victima la o distanţă de aproximativ 30 de metri pe şosea.  Punga cu lucrurile personale ale bărbatului a zburat între liniile de tramvai, iar încălțămintea omului a fost găsită la peste 70 de metri.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar victima, care a primit primul ajutor acolo, pe stradă, a fost preluată și dusă la spital, fiind în stare foarte gravă. Din păcate, din cauza rănilor deosebit de grave, a decedat.

În acelaşi loc a fost accidentat mortal, în condiţii similare, un alt bărbat, motiv pentru care locuitorii din zonă cer măsuri de limitare a vitezei, de teamă să nu fie accidentaţi copiii care merg la şcoală.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.