Barbat arestat dupa ce si-a violat fiica vitregă, în vârstă de 10 ani

Întâmplare scandaloasă în localitatea timișeană Ciacova. Un bărbat de 40 de ani a fost arestat după ce și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 10 ani. Totul s-a petrecut de față cu frații fetei, în vârstă de 5 și 7 ani, iar unul dintre băieți a fost cel care i-a ajutat pe polițiști în anchetă.

Bărbatul de 40 de ani este recidivist, a mai fost condamnat pentru viol pe când avea 20 de ani, și are cazier și pentru furt. În noaptea de 5 spre 6 noiembrie și-a abuzat sexual fiica vitregă în vârstă de 10 ani, în aceeași cameră în care se aflau și frații cei mici ai fetei, în vârstă de 5 și 7 ani. Băiatul cel mare s-a prefăcut că doarme și a asistat la întreaga scenă. De altfel, în momentul în care polițiștii au intrat pe fir el a fost cel care i-a ajutat să afle întreaga poveste.

Violatorul a fost imediat reținut și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Neagă întreaga poveste, iar vineri va fi scos din arest și dus la testul poligraf. Detectorul de minciuni nu-l va ajuta însă prea mult, în condițiile în care anchetatorii spun că la dosar există și probe biologice care confirmă agresiunea sexuală.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *