Bărbat cu hainele în flăcări, salvat de elevi ai unei școli de subofițeri. Elevii mergeau în practică la Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara

Un bărbat din localitatea hunedoreană Batiz, care și-a aprins din neatenție hainele în timp ce încerca să facă focul în sobă folosind benzină, a fost salvat de 5 elevi ai unei şcoli de subofiţeri din Fălticeni. Elevii se îndreptau cu mașina spre Deva pentru a-şi efectua stagiul de practică la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara. Ei l-au văzut pe bărbat alergând pe marginea drumului, cu hainele în flăcări.

Tinerii au oprit imediat mașina.

“Doi dintre ei au dus bărbatul la râul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins. Ceilalţi trei au folosit extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, Simona Fodoca, citată de Agerpres.

#EROIIZILEIÎn timp ce se deplasau către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara în vederea executării stagiului…

Posted by Inspectoratul de Jandarmi Judetean "Decebal" Hunedoara on 8 Ianuarie 2018

Ulterior, bărbatul le-a spus salvatorilor că a încercat să facă focul în sobă folosind benzină. Din neatenție, s-a stropit şi pe haine, iar când a aprins un chibrit, a fost cuprins de flăcări.

Elevii jandarmi au anunțat incidentul la 112. Au asistat victima până la sosirea ambulanţei şi a pompierilor.

Cei cinci elevi au fost felicitaţi de şeful IJJ Hunedoara pentru modul în care au acţionat.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.