Barbat gasit mort dupa cateva zile, intr-un tractor rasturnat

Descoperire macabră, marți după-masă, în apropierea localității timișene Clopodia. Mai multe persoane au găsit, într-o râpă, un tractor răsturnat, iar în interiorul acestuia, trupul unui bărbat decedat. 

Tractorul a fost observat într-o zonă de pădure greu accesibilă din apropierea localității timișene Clopodia. Utilajul era răsturnat într-o râpă, iar cei care l-au găsit au povestit că este foarte posibil să fie acolo de câteva zile.

În interior a fost descoperit trupul unui bărbat decedat, angajat ca zilier în exploatarea forestieră. Pompierii militari au fost trimiși în zonă pentru a recupera trupul neînsuflețit din utilaj. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și polițiștii timișeni pentru efectuarea cercetărilor.

Oamenii legii vor deschide, conform procedurii, un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor încerca să afle modul în care s-a produs incidentul.

Bărbatul se pare că are aproximativ 40-45 de ani. A fost găsit de reprezentanții unei societăți comerciale care se ocupă cu exploatarea forestieră. Aceștia le-au povestit polițiștilor că la sfârșitul săptămânii trecute bărbatul a apelat la ei pentru a se angaja. I-a rugat însă să îl lase, peste weekend, să doarmă într-o rulotă amplasată în pădure, pentru că nu avea unde să locuiască.

Reprezentanții societății nu le-au putut spune polițiștilor de ce a folosit bărbatul tractorul în condițiile în care peste weekend nu s-a lucrat în pădure.

foto: arhiva

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *