Barbat gasit mort pe calea ferata, la marginea orasului Lugoj

Mai multi politisti, dar si doua echipaje de la ambulanta din Lugoj au intervenit miercuri seara dupa ce trupul unui barbat a fost gasit pe calea ferata.

Alarma a fost data de catre mecanicul unui tren “Sageata Albastra” care circula de la Sibiu spre Timisoara si avea oprire in statia CFR Lugoj. Barbatul a sunat la 112 si a anuntat ca pe calea ferata se afla trupul unui barbat, astfel ca politistii si echipele de salvare au sosit urgent la locul anuntat prin serviciul de urgenta.

Politistii au izolat zona si au stabilit ca barbatul este decedat, insa nu a fost lovit de tren. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta sa il readuca pe om la viata, insa manevrele nu au reusit. Cel mai probabil omului, care mergea pe pod, i s-a facut rau si simtind acest lucru, s-a asezat pe calea ferata.

Din pacate, in cateva minute, fara ajutor, barbatul a murit. Mecanicul a oprit trenul la timp, au anuntat politistii. Conditiile in care a survenit exact moartea barbatului vor fi lamurite in urma necropsiei.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *