Barbat prins in timp ce incerca sa dea mita unui politist, in Timis. VIDEO

Operațiune a ofițerilor de la Serviciul Județean Anticorupție Timiș. Oamenii legii au prins un bărbat în timp ce încerca să dea 500 de euro mită unui polițist.

Incidentul s-a petrecut la Jimbolia. Bărbatul era implicat într-un dosar penal instrumentat de Poliția Orașului Jimbolia și dorea recuperarea unui autoturism sechestrat în cauză. Polițistul însă a sesizat organele abilitate, iar în momentul în care i-a fost oferită mita, bărbatul a fost prins de ofițerii anticorupție.

„Luni, 9 octombrie a.c., lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Timiș, cu sprijinul Centrului Operaţional 2 Timişoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au organizat și realizat prinderea în flagrant a unui cetățean, în timp ce oferea, cu titlu de mită, suma de 500 de euro unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Timiş – Poliţia oraşului Jimbolia pentru restituirea unui autoturism ce îi fusese indisponibilizat în cadrul unui dosar penal”, transmit reprezentanții DGA.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.