Bărbat reținut de poliție, după ce a drogat o minoră care ulterior a cazut de la etaj

Anchetă a polițiștilor de la Crimă Organizată în cazul unui tânăr de 36 de ani bănuit de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc. Bărbatul a fost ridicat de oamenii legii, după ce ar fi drogat mai multe tinere, iar una dintre ele, minoră, ar fi căzut de la etajul unui imobil. Individul a fost acum arestat preventiv.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, spun polițiștii, ar fi participat la o petrecere în apartamentul a două tinere de 24 și 28 de ani. La chef au fost invitate și două minore, iar la un moment dat tânărul le-ar fi oferit cocaină și amfetamine celor patru fete. Una dintre minore, aflată sub influența drogurilor, a căzut însă de la etaj și a fost rănită grav.

„În fapt, la data de 21 septembrie a.c., bărbatul de 36 de ani ar fi participat la o petrecere privată ce a avut loc în apartamentul a două tinere de 24 și 28 de ani, de pe raza municipiului Timișoara. La această petrecere au mai participat și doua minore, prilej cu care s-au consumat băuturi alcoolice și droguri. În urma audierilor și cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi oferit cocaină și amfetamină pentru consum celor patru fete, iar una dintre cele două minore, fiind sub influența drogurilor, a căzut de la etajul 2 al imobilului, rănindu-se foarte grav”, spun polițiștii de la Crimă Organizată.

Marți dimineață, polițiștii de la Crimă Organizată au descins la locuința tânărului de 36 de ani. În timpul perchezițiilor au descoperit cantități însemnate de droguri.

„În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 83 de comprimate ecstasy, o cutie metalică cu cannabis, ustensile folosite pentru consumul drogurilor, precum și un grinder, care prezenta urme de fragmente vegetale susceptibile a fi canabis”, transmit polițiștii timișoreni.

La finalul percheziției polițiștii l-au dus la audieri pe bărbatul de 36 de ani. Mai mult, le-au chemat la sediul DIICOT Timișoara și pe cele două tinere de 24 și 28 de ani în apartamentul cărora a fost organizată petrecerea. Individul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Bărbatul arestat preventiv este Alexandru Matusciac, fotograf de modă în Timișoara

Alexandru Matusciac este un cunoscut fotograf timișorean, specializat pe fotografia de portret, fashion și advertising.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.