Bataie ca-n filme intre romi pe o terasa din Timis. Muzica, motivul conflictului

A fost iures pe o terasa din Timis, unde mai multi romi s-au luat la bataie si si-au impartit cu darnicie pumni si picioare.

Totul s-a petrecut la scurt timp dupa miezul noptii la un club din Deta. Cinci barbati romi aflat pe terasa localului au inceput sa se certe, dupa ce doi dintre ei au decis sa dea muzica mai tare. Ceilalti s-au aratat deranjati si, pentru ca nu li s-a dat ascultare si numarul decibelilor a ramas acelasi, au hotarat sa-si faca dreptate.

I-au luat pe cei doi la bataie. A urmat o incaierare in toata puterea cuvantului. Iubitorii de muzica tare, de 32 si respectiv 37 de ani, au fost raniti si au cazut in cele din urma sub ploaia de pumni si picioare. Acestia au fost transportati de urgenta cu ambulantele la spital.

In cursul noptii trecute, la 12.45, politistii au fost sesizati ca pe terasa unui local a izbucnit un conflict intre mai multe persoane, iar in urma altercatiei, doi barbati de 37 si 32 de ani au fost raniti, necesitand ingrijiri medicale. In cauza s-a intomcit dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice si lovire si alte violente. Politistii cerceteaza in acest caz 3 barbati cu varste intre 42 si 49 de ani, urmand sa ia masurile legale„, a declarat  Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *