Bataie in plin centrul Timisoarei dupa o sicana in trafic

Scandal in centrul Timisoarei marti la orele amiezii. Un sofer a incercat sa-si faca dreptate dupa ce un altul i-a taiat calea.

Totul s-a petrecut la intersectia Proclamatia de la Timisoara cu Augustin Pacha.

Un sofer care patrundea in intersectie dinspre strada Carol Telbisz si care sustine ca avea verde la semafor s-a trezit ca dinspre Piata Sf. Gheorghe se apropie un alt conducator auto care ii taie calea catre magazinul Bega si incetineste.

Nervos, primul sofer profita de un moment in care pietonii traversau, coboara de la volan, se indreapta spre cel care ii taiase calea si a inceput sa-l injure. Acesta din urma s-a baricadat in masina si a refuzat sa coboare geamul pentru o discutie, marginindu-se sa-i raspunda dinauntru. In acel moment, conducatorul auto furios a lovit geamul celuilalt sofer, l-a spart si i-a tras un pumn in fata.

Martorii la scenele violente au cerut imediat ajutor la numarul de urgenta 112, iar la fata locului au intervenit de urgenta SMURD-ul si politia.

Din fericire, soferul lovit nu a fost ranit grav, insa a fost transportat la Clinicile Noi pentru ingrijiri si investigatii. Conducatorul auto violent este cercetat acum de politisti.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *