Bătrânul bătut cu sălbăticie de doi tineri, ajutat de oameni cu bani, haine şi locuri de muncă

Dumitru Neculai, bărbatul în vârstă de 66 de ani, din Braşov, snopit în bătaie de doi huligani, a stârnit un val de emoţie printre oameni.

Bătut cu pumnii şi cu picioarele de cei doi tineri beţi, bătrânul a ajuns în stare gravă la spital, iar cazul său a provocat numeroase reacţii.

Zeci de oamenii s-au oferit să îl ajute pe bătrân cu bani, haine şi chiar locuri de muncă.

 

 

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, atacul sălbatic asupra bătrânului a durat 38 de secunde, timp în care cei doi atacatori l-au lovit de 21 de ori.

Majoritatea loviturilor au fost în zona capului şi a coastelor. Dumitru Neculai a ajuns la spital cu multiple leziuni la faţă, dar şi cu un traumatism de coloană cervială.

“Victima a ajuns la noi  în stare de inconştienţă şi cu o fractură de coloană cervicală”, a declarat Marius Leonte, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Deasemenea, medicul Vasi Rădulescu,  a deschis un cont şi a anunţat că autorităţile se ocupă de bătrân pentru a-i face acte.

Dumitru Neculai este din Focşani şi lucra cu ziua în Braşov. El va sta în spital până după Paşte pentru a avea un loc unde să doarmă, dar şi mâncare.

Informații noi despre domnul de la Brașov.Am vorbit cu purtătorul de cuvânt al spitalului. Are traumatisme faciale, o…

Publicată de Vasi Rădulescu pe 3 Aprilie 2018

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *