Bazin de înot la Făget, cu bani de la Consiliul Județean. Lugojul, ocolit pentru că… e municipiu

Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra a anunțat, cu ocazia prezentării bugetului pe 2017, că la nivel județean se deorește construirea unui bazin de înot în fiecare dintre cele opt orașe din județul Timiș. Potrivit președintelui CJ Timiș, orașele ar urma să vină cu terenurile, iar Consiliul Județean cu construcția, urmând ca primăriile să se ocupe ulterior de administrarea bazinelor.

Printre orașele care ar beneficia de bazine, dacă proiectul va ajunge vreodată realitate, se află și orașele Făget și Buziaș. Potrivit președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, Lugojul nu va fi inclus în program pentru că…este municipiu, bazinele fiind gândite doar pentru orașe.

Primarul din Făget, Marcel Avram a declarat  că a avut o discuție cu președintele CJ Timiș pe tema bazinului de înot ce ar urma să se construiască la Făget. Primarul a spus că a identificat terenul pe care să se realizeze bazinul de înot. Edilul a spus, însă, că inclusiv după realizarea investiției, Consiliul Județean ar trebui să suporte costurile de întreținere, primăriei fiind greu să asigure funcționarea bazinului care necesită costuri ridicate.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *