Bebeluşii gemeni ai unei românce, zdrobiti cu ciocanul, la Londra, de un indian. Unul dintre copii a murit iar celalalt este in stare critica

Tânăra Cristinela Datcu, de loc din Bereşti, judeţul Galaţi, trăia în concubinaj cu indianul Bidhya Sagar Das, care se presupune că ar fi tatăl natural al bebeluşilor în vârstă de numai un an. Poliţia l-a arestat pe ucigaş, dar încă nu se ştie care a fost mobilul crimei.

Crimă cumplită, sâmbătă seară, în cartierul Finsbury Park din partea de nord a Londrei (UK). Doi copiii în vârstă de numai un an, gemeni, au fost atacaţi de un indian în vârstă de 33 de ani, care le-a zdrobit capetele cu un ciocan. Din nefericire, unul dintre copii, un băieţel pe nume Gabriel, a murit, iar fetiţa, pe nume Maria, se zbate între viaţă şi moarte.

Drama a ieşit la iveală după ce locuitorii liniştitei zone rezidenţiale londoneze au auzit, în plină noapte, străgătele disperate ale unei femei. Potrivit martorilor, femeia striga, în limba română, „Copiii mei! Copiii mei!”, iar starea ei i-a determinat să alerteze Poliţia, care a sosit imediat la faţa locului. Descoperirea a fost cumplită. În casa cu numărul 25 doi copilaşi zăceau într- baltă de sânge. Fetiţa prezenta semne vitale slabe, însă băieţelule ra mort, iar încercările de resuscitare au eşuat.

Poliţiştii londonezi au aflat că femeia se numeşte Cristinela Datcu, că este româncă (din Bereşti, judeţul Galaţi) şi că este mama celor doi copii, care sunt gemeni. Femeia a declarat cu greu, deoarece era în stare de şoc, că micuţii au fost zdrobiţi de concubinul ei Bidhya Sagar Das (33 ani), un indian cu care românca trăia în concubinaj şi care ar fi chiar tatăl natural al copilaşilor. Se pare că ucigaşul a încuiat-o pe femeie în baie, în timp ce aceasta făcea duş, timp în care el i-a lovit în cap pe gemeni, de mai multe ori, cu un ciocan din metal. Apoi, a descuiat uşa şi, până să iasă femeia, a fugit.

A fost capturat de poliţişti, după ce a fost căutate peste tot, după circa 20 de ore, fiind arestat sub acuzaţia de crimă. Deocamdată nu se ştie mobilul crimei. Bidhya Sagar Das este indian şi lucra ca recepţioner de noapte la The Pembury Hotel, după ce mai înainte a fost angajat al Central Park Hotel pe aceeaşi stradă.

Ofiţerii legişti au fost văzuţi de vecini în timp ce fotografiau un ciocan portocaliu şi negru, posibila armă a crimei, pe care l-au găsit într-un sac de nisip în apropiere de apartamentul în care au fost atacaţi copiii.Inspectorul-şef Dave Whellams, de la Omucideri, declarat pentru publicaţia „The Sun”: „Este un incident tragic, iar gândurile noastre sunt cu familia celor doi copii mici. În ciuda eforturilor profesioniştilor din domeniul medical, din pacate băieţelul a murit, iar fetiţa este într-o stare critică”.

sursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *