Biciclist ranit dupa ce a cazut intr-o groapa nesemnalizata, în Timișoara

Incident extrem de grav în noaptea de marți spre miercuri. Un biciclist s-a rănit serios după ce s-a împiedicat într-o gură de canal neacoperită suficient și s-a lovit cu fața de asfalt. Toată întâmplarea a avut loc pe strada Oituz, proaspăt reabilitată de Primăria Timișoara.

Potrivit reprezentanților Verde pentru Biciclete, din cauza lipsei iluminatului public în zonă, biciclistul a observat prea târziu o gură de canal neacoperită suficient, s-a împiedicat cu bicicleta și a căzut, lovindu-se cu fața de asfalt. Biciclistul le-a declarat acestora că în urma incidentului a rămas fără trei dinți și are șapte copci în buză. El susține că bicicleta sa era dotată cu far, care însă a zburat în urma impactului cu asfaltul.

Omul și-a petrecut toată noaptea la spital, iar acum se va duce la IML pentru obținerea certificatului medico-legal și intenționează să dea în judecată Primăria Timișoara.

Strada Oituz și intersecția Mărăști au fost proaspăt reabilitate de Primăria Timișoara, însă lucrările nu s-au încheiat, chiar dacă circulația în zonă a fost redeschisă. De altfel, lucrările ce au mai rămas de făcut nu sunt semnalizate corespunzător, iar noaptea nu este lumină în toată zona.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *