Bigfoot Junior – din 3 noiembrie

Ben Stassen, creatorul unei animații foarte simpatice pe care ați avut ocazia să o vedeți relativ recent pe ecrane – „Thunder and the House of Magic” – revine cu o nouă aventură pentru copiii mici și mari, dar poate mai ales pentru nostalgicii din generațiile trecute, cărora monstrul păros și misterios Bigfoot care locuiește în deșerturile polare le amintește de copilărie.

Bigfoot din filmul lui Stassen e un personaj reinventat, tată de familie nevoit să se refugieze în sălbăticii muntoase din cauza abilităților neobișnuite cu care s-a pomenit înzestrat. Bigfoot senior are puteri fizice colosale, un surplus de păr care îi crește cu vitalitate pe tot corpul și capacitatea de a vorbi cu animalele. Într-o bună zi, fiul lui, Adam, retras de felul său tocmai din cauză că se simte cam prea special, se hotărăște să își caute tatăl dispărut. Îl găsește în mijlocul naturii și, odată cu regăsirea, descoperă stupefiat că și el are capacităţile neobișnuite ale tatăl său, unele dintre ele nedorite – cum ar fi părul care îi crește peste noapte cât altora în șapte ani.

 

 

 

Adam va descoperi că tatăl său, Bigfoot, în încercarea de a proteja pădurea și pe locuitorii ei, și-a făcut dușmani serioși, corporatiști, cum altfel. Cei doi împreună cu o sumedenie de aliați mai mult sau mai puțin păroși, de toate dimensiunile, pornesc o cruciadă împotriva celor care vor să distrugă pădurea.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.