Bilanțul cumplitului accident de la Secusigiu: doi morți și trei răniți!

Şoferul autobasculantei şi un pasager din dreapta faţă din autobuz au decedat. Şoferul autobuzului are un picior amputat.

Accidentul înfiorător de joi, 24 mai, de pe raza comunei Secusigiu, județul Arad,  s-a soldat cu cinci victime: doi morți și trei răniți. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Spitalului Județean Arad, unul dintre răniţi – şoferul autobuzului – este internat pe Secția de Anestezie Terapie Intensivă, altul este pe Secția de Ortopedie, în cazul celui de al treilea neimpunându-se internare.

„În acest moment, bărbatul de 31 de ani care este internat pe Secția de ATI are piciorul stâng amputat de la gambă și medicii fac în continuare eforturi pentru a-i salva piciorul drept care a fost zdrobit în urma impactului. O altă victimă, un bărbat de 42 de ani, are fracturi deschise la gambă și fractură închisă la femurul drept, fiind internat pe Secția de Ortopedie. Cel mai puțin grav accidentat a fost un bărbat de 62 de ani care a suferit un traumatism la mandibulă stângă, nefiind necesară internarea lui”, ne-a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Arad.

Șoferul autobasculantei, decedat

În ceea ce privește informațiile cu privire la cei doi decedați, s-a confirmat faptul că pe lângă decesul survenit la fața locului, al pasagerului dreapta față din autobuz, în accident și-a pierdut viața și șoferul autobasculantei. Bărbatul de 40 de ani care conducea autobasculanta era din Bihor și a ajuns în stop cardiorespirator, cu politraumatisme, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad. Din păcate, rănile sale au fost prea grave, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

ACCIDENT CU PATRU VICTIME DIN CARE DOUA INCARCERATEOra apelului 16.21, sat Satu Mare, comuna Secusigiu.Au intervenit descarcerare grea, descarcerare ușoară, o autospeciala de stingere cu modul descarcerare, o autospeciala SMURD a Detașamentului de Pompieri Arad din cadrul ISU ARAD trei autospeciale SAJ, elicopterul SMURD.La fața locului au fost găsite 4 victime din care 2 încarcerate în stare grava.

Publicată de ISU ARAD pe 24 Mai 2018

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *