BLADE RUNNER 2049

Au aparut doua postere de personaj pentru unul dintre cele mai asteptate filme SF al anului – Blade Runner!

      

Ryan Gosling si Harrison Ford sunt protagonistii unui sequel asteptat cu cu sufeltul la gura de catre toti fanii genului S.F., dar in special cei al filmului cult Blade Runner, in regia lui Ridley Scott. Actiunea din noul film, in regia lui Denis Villeneuve (Arrival, Sicario) are scenariul scris de Michael Green si Hampton Fancher (cel care a colaborat si la scenariul originalului) – se va desfasura la 3 decenii dupa primul film.

Distributia este formata din Ryan Gosling si Harrison Ford, care au primit afise de personaje, dar si Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista si Jared Leto.

Cat despre Blade Runner, ecranizarea dupa romanul lui Philip K. Dick, este un film cyberpunk a carui actiune se petrece undeva in anul 2019 si care urmareste  povestea unui vanator de recompense care trebuie sa vaneze replicanti. Mai exact, povestea il are in centru pe Rick Deckard (Harrison Ford), aflat pe urmele unor replicanti evadati dintr-o colonie spatiala. Androizii, condusi de personajul lui Rutger Hauer, cautau sa-si extinda cei patru ani de viata.

Iata si teaserul proaspat aparut:

sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *